ساختمان پیش ساخته

شرکت بزرگمهر در طراحی ، ساخت و اجرای ساختمان های اسکلت بتن و اسکلت آهن و همچنین انواع ساختمان پیش ساخته از قبیل ساختمان پیش ساخته ساندویچ پانلی، ساختمان پیش ساخته LSF، ساختمان پیش ساخته کانکسی و ساختمان پیش ساخته بتنی همیشه پیشرو بوده است

ساختمان پیش ساخته

شرکت بزرگمهر در طراحی ، ساخت و اجرای ساختمان های اسکلت بتن و اسکلت آهن و همچنین انواع ساختمان پیش ساخته از قبیل ساختمان پیش ساخته ساندویچ پانلی، ساختمان پیش ساخته LSF، ساختمان پیش ساخته کانکسی و ساختمان پیش ساخته بتنی همیشه پیشرو بوده است

انواع ساختمان پیش ساخته:
* ساختمان پیش ساخته ساندویچ پانلی
* ساختمان پیش ساخته LSF
* ساختمان پیش ساخته چوبی
* ساختمان پیش ساخته فلزی (ساختمان پیش ساخته کانکسی)
* ساختمان پیش ساخته بتنی

۷ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

این روزها با بالا رفتن هزینه‌های مرتبط با ساخت و ساز گزینه‌های مقرون به صرفه‌تری مطرح و پیاده سازی می‌شود که از نظر اقتصادی و همچنین مدت زمان ساخت به سود سازنده و مصرف کننده است.  در دنیای امروزی بیشترین تاکید بر صرفه جویی در مصالح و بهینه سازی فضا است که این ویژگی‌ها در ساختمان‌های معمولی رعایت نمی‌شوند. یکی از گزینه‌های به صرفه امروزی استفاده از خانه پیش ساخته است که اصولا با متریال سبک و مصالح مقاوم ساخته می‌شود. خانه پیش ساخته انواع مختلفی دارد. از جنس چوبی گرفته تا بتنی هر کدام ویژگی و قیمت خود را دارد. بعضی از این خانه‌ای پیش ساخته متحرک هستند.

در بحث ساختمان سازی ، به هر سازه و بنایی که پیش از مونتاژ در سایت (محل دائمی قرارگیری یک ساختمان) ساخته می‌شود و در قالب قطعاتی قابل حمل به محل مذکور منتقل می‌شود خانه پیش‌ساخته یا Modular building گفته می‌شود.

به دیگر عبارت سازه یا ساختمان پیش‌ساخته واحدها و اجزای یک سازه بزرگتر ( ساختمان) هستند که تولید و ساخت آنها در جایی دیگر غیر از محل احداث ساختمان یعنی کارخانه انجام می‌شود.

اغلب انواع خانه پیش‌ساخته ساندویچ پانلی عمر بالایی دارند و از آنها می‌توان برای چندین سال استفاده کرد. خانه پیش‌ساخته اغلب در پانل‌های سقفی و دیواری و یا کف خود مجهز به عایق صوتی، حرارتی، رطوبتی و برودتی هستند، به همین دلیل هم می‌توانند در برابر شرایط آب و هوایی و محیطی متنوع مقاومت بالایی داشته باشند.

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

انواع ساختمان های پیش ساخته

  «خانه» آنچنان در زندگی ما ریشه دوانیده و وجود آن عادی شده است که هیچگاه به معنای واقعی آن نیاندیشیده ایم . با تجسس در فرهنگ لغت فارسی ، این واژه به معنای محل سکنی گزیدن است ، محلی که خصوصی ترین حریم یک فرد یا خانواده در جامعه می باشد ، وسایل خود را در آن نگه می دارد ، در آن استراحت کرده ، غذا می خورد و می آساید . با همه این توضیحات خانه از نگاه بیشتر ما همان «چهار دیواری» مرسومیست که از یک آشپزخانه ، سرویس های بهداشتی ، اتاق های خواب ، اتاق نشیمن (هال) و مهمان خانه (پذیرایی) با بخش های بیشتر یا کمتر ساخته شده است . می توان ادعا کرد که این نگاه آپارتمانی به خانه ، زندگی در مجتمعی پر تردد و قرار گیری در منطقه ای متمرکز از نظر جمعیت سبب شده است تا با شنیدن نام خانه چنین فضایی در ذهن ما نقش ببندد ، این در حالیست که یافتن آپارتمان های بیش از چهار طبقه در پایتخت تا نیم قرن پیش بسیار دشوار و گاه غیر ممکن می نمود . با وجود این مقدمه قصد داریم تا به معرفی خانه پیش ساخته بپردازیم . اولین نکته در خصوص معرفی ساختمان پیش ساخته عدم دخالت معمار و بنایی سنتی در کنار تلی از سیمان و گچ و ملات می باشد . در ساخت خانه پیش ساخته ، فرض بر احداث این بنا بر روی زمین (بدون طبقات تحتانی) می باشد ، لذا در گام اول بستر سازی قوی امکان احداث این بنا را فراهم می آورد . در گام بعدی کارفرما با انتخاب یا ارائه طرح مورد نظر خود و انتظاراتش از سازه در شرف ساخت ، پیمانکار ساختمانی را به سوی هدف رهنمون ساخته و پس از مدتی با دیدن ماکت ، نقشه های سه بعدی و یا گردشی انیمیشنی در آن ایرادات موجود را برطرف می نماید . در خانه های پیش ساخته – در صورتی که نمونه های غیر متحرک را تصور کنیم – با سازه ای رو در رو هستیم که نه تنها چیزی از بناهای سنتی ساز کم ندارد ، بلکه با وزن سبک تر ، مقاومت بیشتر در برابر عوامل نامساعد طبیعی ، ذخیره بهتر انرژی در دل خود و احداث در مناطقی که شاید برای ساخت خانه ای سنتی ساز مناسب نباشد قدرت خود را به رخ خواهد کشید .

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

در این مطلب قصد دارم تفاوت بین خانه پیش ساخته با ساخت خانه به روش سنتی را برای شما بیان کنم:

در ساختمان سازی به روش پیش ساخته چند مزیت مهم و اساسی وجود داردو و ان هم صرفه جویی در وقت و هزینه است .و همین مهم سبب محبوبیت ساختمان پیش ساخته شده است . 

 در ساخت ساختمان پیش ساخته به جای استفاده از اجر و سیمان از مصالح از پیش آماده به نام ساندویچ پانل استفاده می شود

ساندویچ پانل ها در دو نوع سقفی و دیواری می باشند و عمر مفید بالای پنجاه سال دارند .

در صورتی که شما قصد افزایش بنا و یا تغییر ساختمان پیش ساخته خود را داشته باشید، ساندویچ پانل به دلیل عمر بالایی که دارد می تواند مجددا در فضای دیگر استفاده شود . 

ساختمان پیش ساخته کاربری های زیادی از جمله :

کلاس درس پیش ساخته، نماز خانه پیش ساخته، ساختمان پیش ساخته اداری، ویلا پیش ساخته

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

با پیشرفت تکنولوژی و حرکت به سمت صنعتی شدن سازه های پیش ساخته مورد استقبال مهندسین، طراحان، مجریان، و حتی مصرف کننده عزیز قرار گرفته است .

چرا ساختمان سازی به روش پیش ساخته و با استفاده از مصالح آماده ساندویچ پانلی دارای مزیت های فراوانی از جمله:

*سرعت بالای انجام کار در ساختمان پیش ساخته 

* عمر مفید بالای پنجاه سال در ساندویچ پانل که تماما دیواره و سقف ساختمان پیش ساخته از ساندویچ پانل می باشد.

چند نمونه از کاربری های ساختمان پیش ساخته :

ساختمان پیش ساخته اداری- ویلا پیش ساخته - نماز خانه پیش ساخته- کلاس درس پیش ساخته

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

شرکت بزرگمهر با بیش از سالها تجربه در زمینه ساخت و ساز این بار از ساختمان سازی به روش پیش ساخته رو نمایی می کند چرا که با پیشرفت علم و بالا رفتن تکنولوژی به این مهم دست یافتیم که هر چقدر برای تولید محصول یا ارئه خدمتی به سمت صنعتی شدن حرکت کنیم و در روند تولید دخالت نیروی انسانی را کم کنیم خروجی محصولی بی نقص تر خواهد بود.

در ساختمان سازی به روش پیش ساخته از ساندوچ پانل به جای استفاده از اجرو سیمان برای ایجاد دیوار استفاده می شود

ساندویچ پانل ها در دو نوع دیواری و سقفی با عمر مفید بالای پنجاه سال می باشند.

از دیگر مزیت های ساختمان سازی به روش پیش ساخته سرعت بالای کار می باشد.

ساختمان پیش ساخته ساندویچ پانلی قابلیت دمونتاژ شدن را داراست و این به معنای این است که در هر زمان می توان به متراژ ساختمان اضافه و یاز آن کم کرد و ساندویچ پانل ها قابلیت استفاده مجدد دارند . 

  در ادامه به چند نمونه ساختمان پیش ساخته با انواع کاربری ها می پردازیم:

ساختمان پیش ساخته اداری، خانه پیش ساخته، نماز خانه پیش ساخته، کلاس درس پیش ساخته، 

 

 

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

برخی از برتری های ساختمان و خانه پیش ساخته

♣ پایداری  ساختمان پیش ساخته در برابر زلزله تا ۹ ریشتر.

♣ عایق بسیار خوب در برابر گرما و سرما و کاهش چشمگیر مصرف انرژی.

♣ ساخت و نصب بسیار سریع و در نتیجه بهره برداری از سرمایه گذاری انجام شده در کوتاهترین زمان ممکن.

♣ هزینه های نگهداری بسیار پایین در مقایسه با سایر ساختمانها.

♣ امکان هرگونه تغییر در نقشه داخلی بدون پرت مصالح.

♣ وزن کم این نوع ساختمان در مقایسه با ساختمانهای سنتی، که در نتیجه هزینه فونداسیون را بسیار کاهش میدهد.

♣ قابلیت استفاده دوباره در محلی دیگر بدون هدر روی مصالح.

  • ZAHRA DEHGHAN
  • ۰
  • ۰

این روزها با بالا رفتن هزینه‌های مرتبط با ساخت و ساز گزینه‌های مقرون به صرفه‌تری مطرح و پیاده سازی می‌شود که از نظر اقتصادی و همچنین مدت زمان ساخت به سود سازنده و مصرف کننده است.  در دنیای امروزی بیشترین تاکید بر صرفه جویی در مصالح و بهینه سازی فضا است که این ویژگی‌ها در ساختمان‌های معمولی رعایت نمی‌شوند. یکی از گزینه‌های به صرفه امروزی استفاده از خانه پیش ساخته است که اصولا با متریال سبک و مصالح مقاوم ساخته می‌شود. خانه پیش ساخته انواع مختلفی دارد.

اغلب انواع خانه پیش‌ساخته عمر بالایی دارند و از آنها می‌توان برای چندین سال استفاده کرد. خانه پیش‌ساخته اغلب در پانل‌های سقفی و دیواری و یا کف خود مجهز به عایق صوتی، حرارتی، رطوبتی و برودتی هستند، به همین دلیل هم می‌توانند در برابر شرایط آب و هوایی و محیطی متنوع مقاومت بالایی داشته باشند.

  • ZAHRA DEHGHAN